16.11.2016.
Turistička zajednica Daruvar - Papuk uz potporu Hrvatske turističke zajednice, te u suradnji s Hrvatskim kuharskim savezom, koji je ujedno i izvođač treninga, uz sudjelovanje renomiranih stručnih suradnika (moderatora), organizira edukaciju za javni i privatni sektor u turizmu na temu „Podizanje kvalitete gastro ponude na destinaciji“.
Cilj radionice je upoznati polaznike s važnošću edukacije osoblja u ugostiteljstvu kroz spektar turističkog radnika i na taj način podići kvalitetu gastro ponude na destinaciji.
Program radionice namijenjen je odabranim ciljnim skupinama odnosno kuharima u ugostiteljskim objektima sa područja TZ Daruvar – Papuk.
Radionicu održava Hrvatski kuharski savez, odnosno članovi istog, gospodin Anđelko Levanić i gospođa Marija Kuzminski. Hrvatski kuharski savez je nacionalni savez koji djeluje na području Republike Hrvatske, a u njega su udružene kuharske udruge organizirane po županijama i gradovima. Hrvatski kuharski savez djeluje kroz 23 Udruge kuhara i broji više od 1.000 članova. Članovi udruga su hrvatski kuhari i slastičari bez obzira na mjesto zaposlenja, oni iz velikih hotelskih kuća, ali i oni iz malih obiteljskih restorana, gostionica, pizzeria itd. Članovi Saveza mogu biti i sve osobe povezane sa kulinarskom strukom (konobari, vlasnici objekata i sl.) kao i kuhari i slastičari iz inozemstva. Hrvatski kuharski savez je član Svjetske kuharske federacije WACS .
U suradnji sa Daruvarskim toplicama, radionica se održava u Hotelu Termal*** u kuhinji Restorana Taverna, a program radionice je od 9,00 – 18,00h na koju je prijavljeno 10-ak sudionika.